Wordt Vaderdag de eerste feestdag van 2020?

Wordt Vaderdag dit jaar op zondag 21 juni de eerste ‘feest’ dag van het jaar? Met al die maatrgelen tegen het Corona virus zijn wij er op de redactie in ieder geval wel bang voor. Aangezien we er niks aan kunnen doen dat alle leuke feestjes en festivals worden afgelast dachten wij, laten we ons dan maar perfect voorbereiden op Vaderdag. Door al dat thuis zitten, het niet uit eten gaan en niet naar feestjes gaan besparen we de laatste weken enorm. Daarom zetten wij dit keer iets duurder in onze wekelijkse cadeau tip blog. Deze week is onze cadeautip van de week…….

Cadeautip van de week – Een herenhorloge

Heeft jouw vader last van een mid-life crisis? Een trendy herenhorloge is het cadeau om jouw ouder wordende vader zich weer jong te laten voelen. Hoewel hij misschien niet meer de jongste is kan hij met een goedkoop merkhorloge weer schittert voor de dag komen. Tegenwoordig is het met de opkomst van webshops enorm simpel om online een horloge te kopen. Tik maar eens horloge in en sta verbaasd over de enorme hoeveelheid opties die jou geboden worden. Zet jouw vader eens goed in het middelpunt van de aandacht, hij heeft dit verdiend!

En Moederdag dan?

Een terechte vraag! Corona of niet, een cadeautje kopen voor je moeder kan altijd. Zaterdag 9 mei 2020 is het Moederdag, de dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Denk eens aan een leuke bos bloemen of neem je moeder eens mee uit eten. Moeders leven voor hun kinderen en vinden dan ook niks leuker dan een hele dag erop uit met hun liefde. Tuurlijk is het voor jou misschien af en toe even op je lip bijten en schaam je, je af en toe kapot. Toch zullen dit later de mooiste herinneringen zijn.