Verras eens iemand zonder reden

belevenis kado

Vaak wordt er alleen een kado gegeven als er iets te vieren valt, een verjaardag, een bruiloft, geslaagd of een andere reden. Maar je kunt ook eens laten blijken aan een vriend, vriendin of een  familielid hoe dankbaar je bent dat degene in je leven is. Of misschien heeft iemand anders je geholpen in een moeilijke tijd en ben je degene erg dankbaar. Met een origineel belevenis kado geven laat je zien wat iemand voor je betekend, de cadeaus van doenkado.nl zijn één voor één unieke cadeaus die geweldig zijn om te geven. Maar nog leuker om te krijgen, alleen of om samen te doen.

belevenis kado

Maak zelf een keuze of laat iemand anders kiezen

Op de website van doenkado.nl staan maarliefst 300 activiteiten die je cadeau kunt geven, kun je geen keuze maken dan hebben ze ook de giftcard. De giftcards kun je kopen voor een zelf te kiezen bedrag en kado geven aan iemand. Ook wanneer je even snel een cadeau nodig hebt is dit ideaal, print de kaart uit en je bent voorzien van een leuk en origineel cadeau voor één van je vrienden of familie. Wanneer je wel weet wat je iemand wilt geven maken we er natuurlijk een leuke attentie van. De presentatie en wat je op de kaart wilt zetten ben je helemaal vrij in, maak er een persoonlijk kado van wat je binnen 15 minuten in je mailbox hebt.

belevenis kado

Als bedrijf een kado geven aan je personeel als dankbaarheid voor de inzet elke dag weer is natuurlijk ook mogelijk. Maar ook een leuk geschenk voor een kerstpakket, het is een origineel cadeau voor je werknemers. Je kunt kiezen voor zelf een evenement, of je laat mensen zelf een keuze maken. Wil je informatie over een kerstpakket of relatiegeschenk dan kun je contact opnemen met doenkado.nl voor meer informatie. Alle geschenken worden natuurlijk geleverd met een leuke unieke verpakking voor iedereen.