Unieke geschenken en houtproducten

Lasergraveren hout

Ben je vroeger wel eens naar een hobbyclub geweest dan herken je het wel, het graveren van hout voor bijvoorbeeld een naambordje. Vaal was het niet erg precies omdat je het met de hand moest doen, maar wilt je dat tegenwoordig lasergraveren hout machinaal gebeurd met een laser? Hierdoor heb je een prachtig en strak resultaat, wat je maar wilt aanbrengen op het hout is mogelijk. Maar ook het uitsnijden van hout is mogelijk, hierdoor is het zelfs mogelijk je eigen puzzel te ontwerpen en te laten maken. Heb je rare hoeken en vormen in je jacht? Met een laser is niets te moeilijk en onmogelijk.

Lasergraveren hout

Een keer een ander relatiegeschenk

Kijk je goed dan zijn relatiegeschenken eigenlijk altijd hetzelfde, een pen, een notitieboekje of een fles drank zijn veel gebruikte geschenken. Wil je origineel voor de dag komen dan is een geschenk met lasergraveren hout erg origineel, voordeel hiervan is dat je alles kunt laten bewerken. Een bierviltje of een leuke decoratie voor aan de muur, het is allemaal mogelijk bij woodlaser.nl. Maar ook prachtige schaalmodellen kun je laten maken, ga eens voor iets origineels voor een verjaardag. Ook voor de serieuze producten als geschenk monumenten wordt er gebruikt gemaakt van lasergraveren.

Voordeel van graveren

Het lasergraveren hout heeft veel voordelen tegenover het graveren met de hand, het is veel preciezer en hoeveel keer je dezelfde letters of logo’s moet maken dat maakt geen verschil. Bijna geen last van afval, dit omdat je niet in aanraking komt met het product tijdens het graveren. Splinters hebben geen kans, dit scheelt tijd en kosten in de afwerking van het product. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt wordt het graveren gebruikt, of je nu een klein aantal wil of een paar duizend producten je bent altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *