Uniek kerstpakket trends in 2020!

kerstpakket

Bij Brandwijk Kerstpakketten bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een uniek kerstpakket voor uw medewerkers en zakenrelaties. In de afgelopen jaren zijn de trends erg veranderd en het is de kracht van Brandwijk Kerstpakketten dat zij ieder jaar weer mee gaan met de laatste trends en unieke producten die u kan toevoegen aan uw kerstpakket. Een kerstpakket samenstellen doet u niet zo maar. Een kerstpakket is een persoonlijk samengesteld pakket waarmee u uw medewerkers een schouderklopje wilt geven voor al het harde werk van het afgelopen jaar. Wilt u een uniek kerstpakket versturen naar zakenrelaties dan wilt u de boodschap overbrengen dat u blij met de samenwerking bent! Een kerstpakket is niet zo maar een verrassingspakket, nee het is een uniek en persoonlijk samengesteld kerstpakket waar veel zorg is aan besteed. 

kerstpakket

Ruime showroom bij Brandwijk Kerstpakketten

Brandwijk Kerstpakketten beschikt over een ruime showroom in Zaltbommel. U kunt hier op uw gemakje een kijkje nemen op deze prachtige locatie! Ieder jaar worden en nieuwe producten toegevoegd zodat de collectie ruim en breed blijft. Zo heeft u ieder jaar weer opnieuw een uniek aan bod in prachtige gadgets en duurzame producten. Van wijnen tot aan sjaals; u kunt het niet bedenken of Brandwijk Kerstpakketten heeft het! Brandwijk Kerstpakketten biedt u volop inspiratie aan voor een prachtige en uniek kerstpakket. Creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid staan bij Brandwijk Kerstpakketten hoog in het vaandel. Vindt u het lastig om een keuze te maken? U kunt de hulp en ervaring inroepen van de medewerkers van Brandwijk Kerstpakketten. Zij luisteren naar uw wensen en stellen een prachtig pakket samen binnen uw budget. Brandwijk Kerstpakketten biedt u meer dan 35 jaar ervaring aan in het realiseren van prachtige, unieke en duurzame kerstpakketten voor ieder gewenst budget. 

kerstpakket

Een duurzaam kerstpakket samenstellen

Bent u op zoek naar een duurzaam kerstpakket maar weet u niet precies wat u kan verwachten van de duurzame collectie van Brandwijk Kerstpakketten? Dat adviseren wij om snel een kijkje te gaan nemen in de grote showroom in Zaltbommel! Brandwijk Kerstpakketten zorgt ervoor dat er ieder weer nieuwe duurzame producten worden toegevoegd aan het brede assortiment. Duurzaam staat voorop! Brandwijk Kerstpakketten staat bekend om zijn vele certificaten en werken volgens de juiste richtlijnen en normen. Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Zij bieden u ook persoonlijk advies en een oriënterend gesprek aan.