Origineel afscheidscadeau voor het werk

Male gives a gift to female with copy space background.happiness moment concepts ideas

Ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor een collega? Het is altijd een lastige zoektocht om dat perfecte cadeautje te vinden. Misschien kun je via Artihove inspiratie opdoen om een origineel afscheidscadeau te vinden. In de categorie afscheid collega van Artihove vind je allemaal geschenken die je cadeau kunt doen voor een afscheid en/of afsluiting van een zakelijk samenwerking. Je wilt dat je collega met een glimlach terugkijkt op de periode dat jullie samen hebben gewerkt. Met een gepersonaliseerd cadeau laat je ziet dat je veel waarde hebt gehecht aan de samenwerking. Bij artihove.nl wordt er samengewerkt met kunstenaars om zo een gepersonaliseerd geschenk te maken. Lees hieronder verder!

Een sculpturen beeld laten ontwerpen

Een voorbeeld van een afscheidscadeau met een persoonlijke touch is het laten maken van een sculptuur. Deze wordt gemaakt van een mix van materialen en worden altijd voorzien van een motivatie. Hiermee kun je dus een persoonlijke boodschap overbrengen. Dit is ook al eeuwen lang de functie van sculpturen. Al eeuwen geleden lieten mensen hiermee zien dat ze iemand iets speciaals wilden meegeven. Op die manier kun je voor ieder doel altijd wel een passend sculpturen beeld vinden. Vaak worden de beelden gemaakt van brons. Dit is een mengeling van koper en tin. Brons is herkenbaar aan de roodachtige tot gelige kleur en wordt al decennia lang gebruikt om sculpturen mee te maken. Met behulp van de bronsgiettechniek worden de beelden in elkaar gezet.

Toevoegen van een boodschap aan een sculpturen beeld

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau is het een mogelijkheid om bij een sculptuur een boodschap toe te voegen. Dit kunt je doen door een tekstplaatje toe te voegen. Als je een sculpturen beeld van Artihove.nl bijvoorbeeld gaat bestellen krijg je een voorbeeld te zien van hoe dat er ongeveer uit gaat zien. Daarna kun je zelf de tekst intypen die je graag wilt en een bijbehorend lettertype uit kiezen. Wil je ook een logo toevoegen van je bedrijf? Ook dit is mogelijk zodat het extra gepersonaliseerd is. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke grootte voor het tekstplaatje kun je deze ook los bestellen. Een andere mogelijkheid is om de boodschap te laten graveren. Dit is niet bij alle sculpturen beelden mogelijk maar wanneer het wel mogelijk is zie je dit bij het beeld staan in het bestelproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *