Moederdag vieren tijdens corona

Moederdag komt eraan en dit jaar zal anders zijn dan voorgaande jaren. Het is niet mogelijk met de familie langs te gaan bij je moeder en oma en met zijn allen te genieten van de mooie, zonnige dag. Toch wil je je moeder en oma verrassen en er een mooie dag van maken. Dit is ook tijdens de corona situatie mogelijk, alleen ziet dit er toch anders uit.

Afstand

Veel mensen wonen niet in dezelfde stad, dorp of misschien zelfs land als hun moeder en oma. Dit maakt Moederdag vieren lastiger. Veel mensen zitten ook vast op een plek waar op dit moment een lockdown is. Gelukkig kun je op afstand ook een fijne Moederdag hebben en kun je met de technologie van vandaag toch nog veel in contact blijven met elkaar. Ga met je oma en moeder videobellen en je kunt tegelijkertijd delen wat je zo mist van elkaar en wat je allemaal nog wilt doen nadat alles voorbij is. Heeft je oma geen smartphone en is het moeilijk in contact te komen met haar? Stuur een kaartje op en bel je oma op, op de huistelefoon. Ook zo kun je contact houden en toch nog met elkaar zijn op deze dag.

Cadeau

Gelukkig kunnen we nog online shoppen en veel online webshops steunen in deze lastige tijd. Het is jammer dat we de cadeautjes niet persoonlijk kunnen afgeven, maar je kunt wel iets moois uitkiezen. Heeft je moeder of oma een nieuwe horloge of oorbellen nodig? Kijk eens bij Juwelier Capelle. Hebben zij liever een creatief cadeau in deze periode? Denk aan puzzels en tekenmateriaal. Je kunt met je vader of broertjes of zusjes bespreken dat zij het cadeau aannemen aan de deur en aan je moeder geven tijdens het videobellen. Zo kun je toch haar reactie zien en het samen uitpakken en bekijken.

We wensen alle fantastische moeders een fijne Moederdag!