luxe aanstekers

Aanstekers komen in vele vormen, kleuren en maten. De meeste ervan zijn klein, ovaal en cilindervormig, wat het standaard design van een aansteker betreft. Deze zijn bedoeld als wegwerp object en gaan daardoor minder lang mee. Er zijn nog vele andere soorten aanstekers, die een luxere en originele uitstraling geven. Deze aanstekers zijn door hun betere uitvoering vaak duurzamer dan de normale aanstekers. Hieronder opgesomd vind je de verschillende soorten luxe aanstekers die je kan vinden. 

Djeep aanstekers

Djeep aanstekers hebben een bredere vorm dan de standaard aanstekers, en zijn ook groter van formaat. Deze aanstekers zijn vaak verkrijgbaar in bijvoorbeeld coffeeshops. Deze aanstekers zijn fijn als je een groter formaat wenst en dus langer met je aansteker wilt doen. 

luxe aanstekers

Zippo’s

Zippo’s zijn een van de meest beroemde en klassieke soort aanstekers. Ze staan bekend om hun lange levensduur en strakke vormgeving. Ze hebben een dop die je eraf kan halen, en het gedeelte waar het vuur uitkomt is voorzien van een windbeschermer. Dit maakt dat ze goed te gebruiken zijn in de wind of kou. Daarnaast is het bijzonder dat de aanstekers op benzine werken. Dit zorgt er onder andere voor dat ze erg lang meegaan, naast dat het materiaal ze erg sterk maakt. Vaak worden Zippo’s persoonlijker gemaakt door ze bijvoorbeeld te laten graveren. Dit alles maakt de Zippo tot een luxere aansteker die lang meegaat. 

Andere varianten

Naast deze twee bekende luxe aanstekers bestaan er ook andere varianten op de normale aansteker, die luxer zijn door hun aanpassing. Zo bestaan er bijvoorbeeld aanstekers die worden opgeladen door een USB aansluiting en dus elektrisch werken. Deze variant is natuurlijk luxer maar ook veel duurzamer, door de langere levensduur. Het is dus een goede optie al wil je af van wegwerpaanstekers om te kijken naar luxere varianten. Ook maken personalisatie en bedrukking de aansteker luxer, afhankelijk van het soort ontwerp en de vorm va de aansteker die je bedrukt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *