Leuke kleding voor jongens bestellen? 3 tips!

Male gives a gift to female with copy space background.happiness moment concepts ideas

De winkels lijken soms vol te liggen met leuke meisjeskleding, maar voor jongens is er vaak weinig keus. Jammer, want als je weet waar je moet kijken zal je merken dat het aanbod veel groter is dan gedacht. Leuke kleding voor jongens bestellen is écht mogelijk. Sterker nog: online zijn er talloze merkjes en webshops te vinden die zich vooral specialiseren in jongens. Heb jij dus nieuwe kleding nodig voor jouw zoon(s) of ben je op dit moment in verwachting van een jongetje? Hier zijn 3 tips om jouw mannetje in de meest geweldige kleding te hullen. Kindermerkkleding kopen bij Hippemensjes voor jongens doe je zo! 

  1. Laat je kind meebeslissen 


Is je kind al oud genoeg om zelf zijn kleding uit te zoeken? Laat hem hier dan ook zeker bij helpen. Het is natuurlijk slechts een stom vooroordeel dat enkel meisjes dol zijn op het shoppen voor kleding. Ook jongens genieten vaak echt van winkelen en quality time met hun ouders. Bovendien leer je zo ook veel meer over de smaak van je kind. Wellicht is hij helemaal niet dol op al die spijkerbroeken en heeft hij liever broeken van zachtere materialen. Of kiest hij graag voor fellere T-shirts terwijl jij altijd voor donkere kleuren koos. Door meer over zijn smaak te weten te komen, ontdek je vaak ook weer heel veel andere kledingstukken voor jongens. Simpelweg omdat je hier nooit naar gezocht had. Je kind mee laten beslissen heeft dan ook veel voordelen. Bovendien weet je zo ook zeker dat hij alle kleding draagt. 

  1. Ontdek nieuwe shops online 

Wanneer je naar een winkelcentrum gaat, kom je al snel dezelfde winkels als altijd tegen. Meestal koop je zelfs altijd maar in enkele winkels kleding, waardoor je dus eigenlijk ieder seizoen dezelfde kleding gebruikt. Dat wordt wel een beetje saai. Daarom loont het zeker om eens online te kijken. Online zijn er ontzettend veel verschillende shops te vinden. Zowel met jongens- als meisjeskleding. Ook leuk als je op dit moment in verwachting bent. Webshops schieten op het moment namelijk als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor wordt het aanbod plotseling zeer divers en wordt het eenvoudiger om origineel te blijven. Babykleding jongen bestellen bij hippemensjes.nl is dan ook zeker een goed idee! 

Kleding online kopen, maar bang dat dit niet goed zal passen? Kies dan voor een shop waar retourneren gratis is, zodat je eenvoudig twee verschillende maten kunt bestellen. Maak tevens gebruik van het bijgeleverde maattabel. Zo weet je ongeveer welke maat je voor je kind nodig zult hebben. 

  1. Koop niet te veel kleding op de groei 


Dit is een valkuil waar veel ouders in trappen. Het is dan ook wel heel verleidelijk om kleding in de sale te kopen, zodat je een geheel nieuwe gaderobe tegen een zeer lage prijs kunt samenstellen. Bedenk echter wel dat jongens soms enorme groeispurtjes kunnen krijgen (zeker in de puberteit!) en specifieke zomer- of winterkleding hierdoor wellicht niet eens meer past. Bovendien is de mode over een jaar misschien weer heel anders dan nu. Vooral op het gebied van jongensmode zien we dat het kleur- en materiaalgebruik ieder jaar wordt aangepast. Hierdoor blijft het wel zo leuk om telkens wat nieuws te kopen. Zo weet je zeker dat jouw ventje er fashionable uitziet. Bovendien koop je zo ook nooit te veel in een verkeerde maat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *