Je pennen je tegenwoordig nog steeds laten graveren als cadeau

Op het moment dat je opzoek bent naar een origineel en uniek cadeau dan hoeft dit niet per se iets super moderns te zijn. Wat denk je van een mooie ouderwetse pen met naam? Een Parker pen online kopen kan je gemakkelijk doen en wat is er nou leuker dan er een persoonlijke boodschap of naam aan toe laten voegen? Je kan er ook voor kiezen om een cross balpen Pengraveren of een van de mooie Montblanc pennen. Het maakt niet welke soort luxe pen je wilt laten graveren, er zijn vele mogelijkheden. Wat denk je van een mooie Parker, Montblanc, Waterman of Lamy pen? En afhankelijk van wat de gebruiker prettig vindt kan je kiezen voor vulpennen, balpennen, vulpotloden of een rollerball pen. Voor iedere schrijfliefhebber valt er wel een geschikte pen te vinden. Een gegraveerde pen is een mooi en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld getuigen van een bruiloft.

Bekende luxe merken van pennen

Er zijn vele bekende merken van pennen die onder het luxe of semi luxe segment vallen. Je kan hierbij denken aan luxe merken zoals Visconti, Pelikan, FranklinCovey en nog veel meer. De meest bekende merken zijn toch wel de pennen van Parker. Parker is een pennenfabrikant die bestaat sinds 1888 en ze produceren verschillende soorten schrijfgerei. In 1894 had Parker het eerste patent op een anti lek systeem in de traditionele vulpennen. Tegenwoordig worden Parker pennen wereldwijd nog regelmatig verkocht. Je vindt zowel duurdere als goedkopere pennen binnen het assortiment van Parker terug. Een ander bekend merk die zowel elegantie als stijl uitstraalt is Montblanc. Deze fabrikant van pennen bestaat sinds 1903 in Duitsland en staat vandaag de dag nog steeds bekend als het toppunt van luxe. Binnen Wall Street staan Montblanc pennen bekend als Power pennen en iedereen die belangrijk is zou er eentje moeten hebben.

De uitvinder van de clip op de pen

De uitvinder van de clip op pennen, Waterman is een van de meest innovatieve pennenfabrikanten. De clip is ideaal om te zorgen dat de pen niet uit de borstzak glijdt op het moment dat je voorover buigt en je vindt deze clips terug op bijna iedere pen tegenwoordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *