Ideeën voor kerstpakketten 

De winter staat voor de deur en dat betekent ook dat de kerstdagen steeds dichterbij komen. Wanneer kerst dichterbij komt, is het ook tijd dat er nagedacht wordt over verschillende cadeautjes. Als bedrijf is het bijvoorbeeld wel zo leuk om je werknemers een kerstpakket cadeau te doen. Je wilt natuurlijk geen afgezaagd pakket geven en daarom zullen we hier wat tips en ideeën bespreken voor de leukste kerstpakketten.

Persoonlijke pakketten

De leukste cadeaus om te ontvangen, en eigenlijk ook wel om te geven, zijn toch de persoonlijk cadeaus. Zo geldt dit ook voor persoonlijke pakketten. De valkuil met kerst is namelijk om een standaard verzameling kerstmeuk te geven, waar iemand uiteindelijk niet zo veel aan heeft. Voor bedrijven met veel personeel kan het lastig worden, maar voor kleinere bedrijven is het wel zo leuk om per persoon te kijken waar iemand nou echt van houdt. Houdt iemand bijvoorbeeld heel erg van wijn? Doe dan een wijnpakket cadeau! Houdt iemand heel erg van kaas? Stuur dan een kaaspakket! Je kunt er daarbij ook nog aan denken om een bijpassende cadeaubon te doen. Wanneer iemand bijvoorbeeld heel erg houdt van lezen, kun je een boek of tijdschrift cadeau doen, maar je kunt er ook een bon bij doen voor een tijdschrift abonnement! Vind je het lastig om iets persoonlijks te bedenken? Dan kun je ook denken aan pakketten met een  keuze cadeau, een cadeaubon om vrij te besteden of bijvoorbeeld een dag vrij geven met een leuke activiteit om te doen!

Laat het bedrijf spreken

Een kerstpakket geven is een manier om je waardering te uiten naar werknemers. Daarnaast kan het ook een mooi moment zijn om nog even te benadrukken waar het bedrijf nou echt voor staat. Kijk daarom nog eens goed naar de missie en visie van het bedrijf. Wanneer duurzaamheid bijvoorbeeld een van de kernwaarden is binnen het bedrijf, kun je denken aan een ‘groen’ kerstpakket.Een van de leukste dingen om het bedrijf echt terug te laten komen in het pakket is door gebruik te maken van drukwerk. Zo kun je namelijk het bedrijfslogo laten bedrukken op verschillende items bij Bedrukken! Denk dan wel na over passende items voor een kerstpakket. Het leukste is dan eigenlijk wel om mokken te laten bedrukken. Mokken laten bedrukken geeft je de mogelijkheid om ieder een mok te geven met het bedrijfslogo waar ze dan heerlijk hun thee of koffie uit kunnen drinken tijdens de feestdagen, en toch het bedrijf nog in hun achterhoofd houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *